Het gebruik van koolstofvezel versterkt plaat

1. oppervlaktebehandeling

(1) schoon is het oppervlak van de structuur versterkte afgesneden, losse, mobiele en corrosie verslechtering van concrete, blootgestelde betonstructuur laag en herstelmaatregelen materiële oppervlakte reparatie herverdeling.

(2) zijn in overeenstemming met de eisen inzake het ontwerp van de scheuren gieten of gesloten behandeling.

(3) is geplakte betonnen oppervlak moet glad oppervlak laitance verwijderen worden gepolijst, olie en andere verontreinigingen, totdat volledig blootgesteld betonnen structuur van het nieuwe oppervlak. Hoek plakken beheerst door een afgeschuinde en gepolijst in een ronde vorm, voor balken boog radius mogen niet minder dan 20mm. Voor de boog moet kolom straal geen minder dan 25mm.

(4) betonnen ondergrond met kussenvulling gedipt in aceton-draad schoon en droog.

2. Plak het fiber-blad

(1) CFRP bladen moeten aan de volgende eisen voldoen:

Volgens de grootte van de ontwerpvereisten van snijden koolstofvezel blad;

Impregneren van hars formulering overeenkomstig de bepalingen van de goederen en technologieleveranciers, en u wilt plakken gelijkmatig op de site;

Met een speciale koolstofvezel richting meerdere keren langs het tromgeroffel, lucht, volledig verzadigd met hars geïmpregneerd carbon fiber bladen uit te sluiten. Wanneer niet beschadigen de rollende koolstofvezel bladen.

Gelaagde plakken herhaal die de bovenstaande stappen moeten worden uitgevoerd zo spoedig mogelijk in de bovenlaag van hars-geïmpregneerd carbon fiber touch droog na de volgende laag van plakken; (Opmerking: In de definitieve toplaag van koolstofvezel blad gelijkmatig impregneren hars)

返回顶部