Stijlvol en duurzaam Carbon Fiber mobiele telefoon geval

Er zijn veel mobiele telefoons nu op de behuizing van de markt, en sommige ziet er erg mooi, ingewikkeld patroon, maar praktische functie is niet erg goed, makkelijk te beschadigen; enkele praktische functie goed, maar te dik, lelijke uiterlijk, en nu de mobiele telefoonmarkt voornamelijk huisvesting bias in de voormalige, immers, zelfs de schijn ziet er niet goed celtelefoon shell, zeer die weinig mensen later teruggaan. Er is geen beste van beide werelden-aanpak? Zowel mooi en kan echt spelen een rol bij de bescherming van uw telefoon. Carbon fiber shell telefoon verschijnt het probleem op te lossen.

1, ultra licht, ultradunne. Dikte 0,6 mm, gewicht is slechts 8 g. Geef dan je dunne perfecte ervaring denkt. In zijn hand, bijna voelen itand #39; s er, set op de telefoon wordt niet veel groter gewicht.

2, koolstofvezel composiet materialen, het maken van een kleurrijker en mooier stijl. Solid weven proces presenteert delicaat en authentieke touch, verschillende angles Toon verschillende glans, stereoscopische 3D lijnen weven stijlvolle en elegante stijl. Na ingewikkelde handmatige processen, het gebruik van koolstofvezel filamenten aan talloze brei textuur van dergelijke een hoge standaard beschermende shell.





返回顶部