Functies en functies koolstofvezel versterkt composiet structuur

Met koolstofvezel composiet gewapend beton structuur, kan spelen de volgende rollen:

(1) verbetering van de structurele weerstand om te buigen. Meestal CFRP plaat of in de bodem van de lichtbundel wanneer de plaat buigen vervorming van CFRP en stalen plaat ligger of binnen de gemeenschappelijke force, samenwerken, en de mogelijkheid om te weerstaan buigen lichtbundel of plaat vervorming effectief kunnen verbeteren.

(2) te verlengen van de levensduur van de structuur. Sinds de koolstofvezel blad bekleed betonstructuur aan verbetering van de vervormbaarheid en de draagkracht van de structuur, maar ook een beschermende rol voor de structuur, en dus het verlengen van de levensduur van de structuur.

(3) verbetering van de structurele shear capaciteit. Carbon fiber bekleding structuur kolom (cilindrisch en vierkante kolommen, enz.) of pieren (steigers en pier, enz.), als gevolg van het effect van koolstofvezel laterale terughoudendheid stress staat gewijzigd kolommen of pieren, haar schuintrekken weerstand en axiale draagvermogen van met name in het geval van een aardbeving kan verhogen, kan effectief voorkomen dat de kolom of pier broos vernietiging van de producten.

(4) vertraagd barsten, barst onderdrukking blijven uitbreiden. Nadat de betonstructuur is bedekt met koolstofvezel, werd kraken capaciteit enorm verbeterd, zodat de tijd kan vertraagde scheuren. Spleet structuur is gegenereerd, die effectief kunnen remmen zijn verdere ontwikkeling.

返回顶部