Beschrijving van de functies van het Product van de blad van koolstofvezel

Carbon vezel doek, ook bekend als koolstof vezel doek, koolstof vezel doek, koolstofvezel geweven koolstofvezel prepreg, koolstofvezel versterkt doek, carbon doek, carbon fiber stof, koolstofvezel tape, koolstofvezel blad (prepreg) en dergelijke. Koolstofvezel versterkt weefsel is een unidirectionele koolstofvezel versterkte producten, meestal een 12K koolstofvezel draad weven.

Verkrijgbaar in twee dikten: 0.111mm (200g) en 0.167mm (300g). Een verscheidenheid van breedten: 100mm, 150mm, 200mm, 300mm, 500mm speciale breedte en andere werken nodig. Met de ontwikkeling van koolstofvezel blad aan de industrie, meer en meer industrieën en bedrijven gebruik van koolstofvezel, evenals sommige ondernemingen de industrie en de ontwikkeling van voortdurend koolstofvezel blad in te voeren.

Carbon Fiber treksterkte structurele lid, schuintrekken en seismische versterking en ondersteuning van het materiaal om te worden geïmpregneerd gebruikte koolstofvezel composiet kunststof, vormt een volledige high performance carbon vezel blad aan verbetering systeem voor het bouwen van gebruik lading afhandeling van toenemend gebruik van functionele engineering veranderingen, materiële veroudering, concrete sterkte rang is lager dan de waarde van het ontwerp, structurele scheuren behandeling, harde omgeving component servicereparatie , beschermende versterking werken.

返回顶部