Carbon Fiber producten producenten koolstofvezel materiaal te verwerken

De worldand #39; s eerste koolstofvezel is een cellulose uitgepakt, het meest beroemde voorbeeld is de Edison gloeilamp gloeidraad, maar nu is uitgegroeid tot de productie van polyacrylonitryl koolstofvezel materiaal, sinds de productie van dit materiaal en de omrekeningskoers, goede productkwaliteit. Als synthetische of kunstmatige vezels volledig geïmpregneerd voordat carbonatatie, kan hebben sterk georiënteerd in een siliconenolie, het produceren hoge sterkte carbon fiber voorloper. We hebben gezien koolstofvezel, carbon fiber buizen of andere carbon fiber producten zijn gemaakt met behulp van de oorspronkelijke Sijia.

Carbon fiber buizen: carbon fiber buis met behulp van filament winding. Eerst aan de kern agent voor de vrijlating van de schimmel, bekleed en dan na de koolstofvezel tow-prepreg op een as is, tot slot het vrijgeven van genezen. Het kan worden verwerkt in de visserij van staven, vlaggenmasten, frame, golfclubs, vliegtuig vleugels skelet.

Carbon fiber staven: koolstofvezel staven met behulp van pultrusie, oftewel de hars geïmpregneerd carbon fiber, de rol van tractie, door pultrusie molding. Het wordt voornamelijk gebruikt als een structurele materiaal, zoals een kite skelet, Lamphouder en steun.

Carbon vezel doek: koolstof vezel doek is gemaakt van koolstofvezel voorloper voorbereiding, afhankelijk van de methode van weven, met platbinding, twill, satijn, dat One-Way, twee richtingen, enz., zonder patronen doek lichtjes verschillende functies, zoals unidirectionele stof sterkte zijn geconcentreerd in één richting, de sterkte van de doek is verspreid in twee richtingen richtingen.

返回顶部