De belangrijkste kenmerken van de carbon fiber buizen

1, de goede corrosieweerstand van het carbon fiber-buis. Als de selectie van de belangrijkste grondstof van glasvezel onverzadigde polyester hars en glas vezel polymeer onderdeel van de compositie, kan effectief weerstaan riolering, bijtende bodem, chemicaliën en ongezuiverd afvalwater corrosie van acid, alkali, zout en andere media, alsook talrijke chemische vloeistoffen erosie, onder normale omstandigheden kunnen handhaven op lange termijn veilige exploitatie.

2, anti-aging eigenschappen en warmte weerstand. Glas fiber buis gebruik op lange termijn in het temperatuurbereik van-40 ℃ ~ 70 ℃, het gebruik van speciaal samengestelde hoogtemperatuur hars ook boven de normale operationele temperatuur 200 ℃.

3, vorst prestaties. Hieronder minus 20 ℃, niet na de kraak ijs buis.

4, licht gewicht, hoge sterkte. De relatieve dichtheid van tussen 1.5 en 2.0, staal slechts 1/4 tot 1/5, maar de treksterkte was dicht bij of zelfs meer dan koolstofstaal, hoog gelegeerd staal en kan worden vergeleken met de verhouding van intensiteit. Dus, in de luchtvaart, raketten, ruimtevaartuig, hogedruk evenals als in andere applicaties moeten schepen verminderen van het gewicht van het product, en hebben uitstekende resultaten.

5, carbon fiber buis kan goed worden ontworpen.

De flexibiliteit om te ontwerpen een verscheidenheid aan gestructureerde producten voldoen aan de eisen, kunt u producten hebben een goede integriteit.

6, goede slijtvastheid. Het water bevat een heleboel modder, zand en geladen buis rotatie slijtage effect vergeleken. Na drie miljoen revoluties, dragen diepte detectie buiswand als volgt: met teer en emaille beklede stalen buis is 0.53 mm, epoxyhars en tar-gecoat stalen buis is 0.52 mm, de oppervlak-gehard staal met glazen pijp het 0.21 mm is. Dus FRP goede slijtvastheid.

返回顶部