Carbon fiber pijp productie kenmerken

Carbon fiber vorming proces dat hars-geïmpregneerd carbon fiber draad nadat de polymerisatie in het hoog thermisch geïntegreerde opto-elektronische apparaat is genezen na pultrusie tractie. Als gevolg van de verschillende soorten hars gebruikt, is het glasvezel polyester, glas glasvezel versterkt epoxy, fenolische FRP zei. Ze zijn licht en harde, niet-geleidend, hoge mechanische sterkte, Anti-veroudert, hoge temperatuur, weerstand tegen corrosie en andere kenmerken.

Carbon fiber buis met zijn vele unieke voordelen in de olie, elektriciteit, chemische stoffen, papier, stedelijke watervoorziening en riolering, waterzuiveringsinstallaties, ontzilting, gas transport en andere industrieën over een breed scala van toepassingen. Als Chinaand #39; s urbanisatie proces versneld,

Geconfronteerd met evenwicht en bescherming van de bevolking, hulpbronnen en milieu, regeringen op alle niveaus in het jaar om meer te investeren in stedelijke infrastructuur, gecombineerd met geavanceerde wetenschap en technologie moet, pijp, buis en voortdurend verrijken de variëteiten en specificaties, productie blijft verhogen, voortdurend verbeteren van de kwaliteit, in het bijzonder de ontwikkeling van kunststofbuizen sneller, worden de hot spot voor investeringen. Carbon fiber is slechts een van hen.

返回顶部